Slide background

Ontdek je eigen hart als kunstwerk

Ine van Duyl

Gediplomeerd groepsleidster en vak therapeut beeldend

Na het behalen van mijn diploma aan de sociale academie in Ede ben ik werkzaam geweest als groepsleidster in een herstellingsoord. Daar ontdekte ik ‘bij toeval’ de waarde van beeldend werken om thema’s en gebeurtenissen bespreekbaar te maken. Ik kreeg de ruimte om die werkwijze verder binnen het centrum te ontwikkelen.

Tijdens de opleiding tot creatief therapeute specialiseerde ik me in Verlieskunde en deed ik onderzoek naar de inzet en waarde van afscheidsrituelen bij rouw-en traumabegeleiding.

Ik sta voor een zorgvuldige benadering en weloverwogen gebruik van afscheidsrituelen, afgestemd op iemands persoonlijke situatie.
Inmiddels heb ik vijftien jaar ervaring als verliesbegeleidster en creatief coach en ben ik schrijfster van korte levensverhalen.
Daarnaast heb ik ervaring in het begeleiden van cultuureducatieprogramma’s in het basisonderwijs.
Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van ziekte en verlies en het hervinden van een nieuw evenwicht. Ik leef vanuit de christelijke levensbeschouwing met respect voor ieder mens.

Tevens ben ik oprichtster van netwerk ‘Sprakeloos’ een betrouwbaar vangnet en een luisterend oor voor partners van voorgangers/predikanten in de knel.

© Copyright 2013 - De tuin van (h)eden